Erzurum’da İŞKUR tarafından çeşitli kamu kurumlarında görevlendirilmek üzere 9 ay süreli 3 bin 500 kişi istihdam edilecek
Erzurum’da İŞKUR tarafından çeşitli kamu kurumlarında görevlendirilmek üzere 9 ay süreli 3 bin 500 kişi istihdam edilecek
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Erzurum İl Müdürlüğü, çeşitli kamu kurumlarında çalıştırılmak üzere toplam 3 bin 500 vasıfsız kişi istihdam edecek.
İŞKUR İl Müdürü Ahmet Ötügen, işsizliğin yoğun olduğu dönemlerde veya yerlerde doğrudan veya yüklenici eli ile toplum yararına istihdam gerçekleşecek.
Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında bu yıl içerisinde çeşitli kurumlara geçici süreyle istihdam yapılacak.
“Bu kapsamda alacağımız 3 bin 500 kişi, il merkezi ile tüm ilçe milli eğitim müdürlükleri, belediyeler, müftülüklerde, kaymakamlıklarda ve diğer kamu kurumlarında istihdam edilecek. 9 ay sürecek olan program başvuruları bu ayın 28’inde başlayıp, 7 Ekim‘de ise son bulacak.
Başvuralar için www.iskur.gov.tr adresinden veya kurumumuza şahsen müracaat edilmesi gerekiyor.
Başvuru şartları
Türk vatandaşı olup, 18-65 yaş arası
Kuruma kayıtlı işsiz olması
öncelikli olanlar ise iş gücü piyasasında iş bulmakta zorluk çeken 35 yaş üstü kişiler, bayanlar, eski hükümlüler ile engelliler olduğunu sözlerine ekledi.
Kaynak: Kariyermemur.com
Temizlik işi ariyorum