Devlet Bahçeli 2 Ay Sonra Mesaisine Başladı! İlk Fotoğraflar Geldi!

Devlet Bahçeli  2 Ay Sonra Mesaisine Başladı! İlk Fotoğraflar Geldi!
Yayınlama: 04.04.2025
Düzenleme: 04.04.2025 17:58
135
A+
A-

Devlet Bahçeli 2 Ay Sonra Mesaisine Başladı! İlk Fotoğraflar Geldi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçirdiği başarılı kalp kapakçığı operasyonunun ardından yaklaşık 2 aylık aranın ardından mesaisine başladı. Uzun süredir kamuoyundan uzak olan Bahçeli’nin ilk durağı, Alparslan Türkeş’in Beştepe’deki anıt mezarı oldu.

İlk Ziyaret: Alparslan Türkeş’in Anıt Mezarı

İstirahat dönemini tamamlayan Bahçeli, göreve dönüşünün ilk gününde MHP’nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti. Burada dua eden Bahçeli, Türkeş’in mezarına kırmızı ve beyaz karanfiller bırakarak saygısını sundu.

MHP Genel Merkezi’nde Coşkulu Karşılama

Ziyaretin ardından MHP Genel Merkezi’ne geçen Bahçeli, burada partililer tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Kendisine destek veren partililere Bozkurt selamı ile karşılık veren Bahçeli, daha sonra makam odasına geçti.

Canlı UZEM, Sınavlara Hazırlık Kursu

Makam Odasından İlk Kare Paylaşıldı

Bahçeli’nin, MHP Genel Merkezi’ndeki makam odasında çekilen ilk fotoğrafı da kamuoyuyla paylaşıldı. Uzun süreli tedavi sürecinin ardından yeniden mesaiye başlayan Bahçeli’nin gayet sağlıklı ve dinç olduğu gözlemlendi.

MHP liderinin önümüzdeki günlerde siyasi gündeme dair açıklamalar yapması ve parti çalışmalarına kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

 

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.