Çukurkuyu Belediyesi Personel Alım İlanı

Çukurkuyu Belediyesi Personel Alım İlanı
Yayınlama: 12.09.2015
Düzenleme: 09.03.2021 16:47
508
A+
A-

Bu işgücü istemi, İŞKUR’un NİĞDE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 21 Eylül 2015
Yayınlanma Tarihi : 11 Eylül 2015Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKAT

Bu işgücü istemi, İŞKUR‘un NİĞDE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.
ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 21 Eylül 2015
Yayınlanma Tarihi : 11 Eylül 2015Genel Şartlar ve Notlar

Canlı UZEM, Sınavlara Hazırlık Kursu

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE : Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde İl Müdürlüklerinden/Hizmet Merkezlerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. – Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi Kamu Kurum ve Kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, v.b. durumlarını gösterin belge ve bilgileri talep veren Kamu Kurum/Kuruluşuna istenilen sürede bildireceklerdir. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılaraktır. – Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir. – Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. – Müracaat tarihleri çakışan, aynı Kamu Kurum ve Kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. – Kamu Kurum ve Kuruluşlarının sürekli (daimi), geçici işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır. NOT: Bu talebe E sınıfı veya C sınıfı ehliyeti olanlar başvuru yapabilirler.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Şoför-Yük TaşımaKurstan

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesiİlköğretim
En Fazla Öğrenim SeviyesiOrtaöğretim (Lise ve Dengi)

Kura Bilgileri

Kura YeriKura TarihiKura Saat Dilimi
Çukurkuyu Toplantı Salonu02.10.201514:00 – 15:00

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer : Yurtiçi

Çalışma Adresi : ÇUKURKUYU KASABASI
BOR
NİĞDE / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :BOR, ÇAMARDI, NİĞDE MERKEZ, ULUKIŞLA, ALTUNHİSAR, ÇİFTLİK

Diğer Bilgiler

İşveren TürüKamu
Toplam Açık İş Sayısı5
İş Sözleşmesi TipiBelirli Süreli (Geçici)
Çalışma ŞekliTam Süreli

 

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.