Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı
Yayınlama: 02.12.2022
115
A+
A-
Üniversitemize, 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği” hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak Öğretim Üyesi alınacaktır. İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır.

Öğretim Üyeleri kadrolarına başvuracakların; bölümü belirtir bir dilekçenin ekinde, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 fotoğraf, özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) YDS ve dengi Yabancı Dil Belgeleri ile bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyasını vermeleri gerekmektedir. Başvurular posta ve e-posta yoluyla yapılır. Posta yoluyla gönderilecek belgelerin bir örneğinin aşağıdaki e-posta adresine de iletilmesi önemle rica olunur.

Başvurular için posta adresi: Özyeğin Üniversitesi İnsan Kaynakları Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mah. Orman Sok. 34794 Çekmeköy – İSTANBUL
E-posta adresi: (ik@ozyegin.edu.tr)

Canlı UZEM, Sınavlara Hazırlık Kursu

Postadaki gecikmeler ve eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz.
Duyuru Başlama Tarihi :
 28.11.2022
Son Başvuru Tarihi : 12.12.2022

 

Fakülte / YüksekokulBölüm / Anabilim DalıProf.DoçentDoktor Öğretim ÜyesiAçıklama
İşletme Fakültesiİşletme1Doktorasını İşletme disiplini altında Pazarlama bilim alanında ve yurtdışında yapmış olmak. Stratejik Pazarlama, Firmalar arası Pazarlama, Nicel Araştırma konularında uzmanlaşmış olmak. Disiplinler arası yetkinliğini uluslararası dergilerde yayınlanmış çalışmaları ve almış olduğu uluslararası atıflarla gösterebilmek
İşletme Fakültesiİşletme1Doktorasını İşletme disiplini altında Pazarlama bilim alanında yapmış olmak, Davranışsal Fiyatlandırma, Markalar ve Marka Anlamları konularında uzmanlaşmış olmak, Disiplinler arası yetkiliğini uluslararası dergilerde yayınlanmış çalışmaları ve almış olduğu uluslararası atıflarla gösterebilmek.
İşletme FakültesiUluslararası Ticaret ve İşletmecilik1Doktorasını İşletme disiplini altında Stratejik Yönetim ve İnovasyon Yönetimi bilim alanında çalışmalar yapmış olmak, Uluslararası Yönetim, İş Modeli İnovasyonu ve Stratejik Çeviklik alanlarında uzmanlaşmış olmak, Disiplinler arası yetkiliğini uluslararası dergilerde yayınlanmış çalışmaları ve almış olduğu uluslararası atıflarla gösterebilmek
İşletme FakültesiUluslararası Ticaret ve İşletmecilik1Doktorasını Yönetim ve Stratejik bilim alanında yapmış olmak, Liderlik, Etik ve Karar Verme Mekanizmaları alanlarında uzmanlaşmış olmak, Disiplinler arası yetkiliğini uluslararası dergilerde yayınlanmış çalışmaları ve almış olduğu uluslararası atıflarla gösterebilmek
Mimarlık ve Tasarım Fakültesiİç Mimarlık ve Çevre Tasarımı1İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Lisans, İç Mimarlık Yüksek Lisans Programı ve Doktora Programı mezunu olmak. İç Mimarlık Tasarım Stüdyo derslerini verebilecek yetkinlikte olmak, iyi derecede İngilizce biliyor olmak.
Mimarlık ve Tasarım FakültesiMimarlık1Mimarlık Lisans, Yüksek Lisans Programı ve Yapı Bilimleri Doktora Programı mezunu olmak. Yapı Teknolojisi ve Binalarda Enerji verimliliği üzerine çalışıyor olmak, iyi derecede İngilizce biliyor olmak.
Mimarlık ve Tasarım FakültesiMimarlık1Mimarlık Lisans, Yüksek Lisans Programı ve Yapı Bilimleri Doktora Programı mezunu olmak. Yapı Teknolojisi ve Binalarda Aydınlatma Tasarımı üzerine çalışıyor olmak, iyi derecede İngilizce biliyor olmak.
Mühendislik FakültesiElektrik- Elektronik Mühendisliği1Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği alanında yurtdışında doktora yapmış olmak. Drone ağları, çoklu-robot sistemleri, kablosuz haberleşme, işbirlikli ağlar alanlarında uzmanlık sahibi olmak. İlgili uzmanlığı önde gelen hakemli uluslararası bilimsel dergilerdeki yayınlar, bunlara olan atıflar, yürütülen araştırma projeleri ve uluslararası konferanslardaki sunumlar ile göstermiş olmak. Uluslararası patent başvurularında buluş sahibi olarak yer almak.
Mühendislik FakültesiBilgisayar Mühendisliği1“Bilgisayar Mühendisliği” veya “Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği” alanında doktora yapmış olmak. Yurtdışında doktora sonrası araştırmalarda bulunmuş olmak. Nesne tanıma, nesne takip ve rota planlama gibi bilgisayar görüsü ve makina öğrenmesi ile ilgili konularda çalışmalara sahip olmak.
Drone-tabanlı kameralardan çekilen görüntü setleri üzerinde çalışmış olmak. Bilimsel verilerde nesne takip ile aktivite tanıma ve bilimsel görselleştirme konularında çalışmalara sahip olmak. Uluslararası konferanslarda sunumlar vermiş olmak. Önde gelen bilimsel dergilerde yayınlanmış makalelere ve atıflara sahip olmak. En az bir ulusal projeyi yürütücü olarak yönetmiş veya yönetmekte olmak.
Mühendislik FakültesiBilgisayar Mühendisliği1Bilgisayar Bilimleri alanında yurtdışında doktora yapmış olmak. Doçentliğini Bilgisayar-Bilişim Bilimleri ve Mühendisliği alanından almış olmak. Yazılım mühendisliği, yazılım mimari tasarımı, yazılım test ve analizi, dağıtık ve uyarlanabilir sistemler alanlarında uzmanlık sahibi olmak. İlgili uzmanlığı önde gelen hakemli uluslararası bilimsel dergilerdeki yayınlar, bunlara olan atıflar, yürütülen araştırma projeleri, yönetilen lisansüstü tezleri ve uluslararası konferanslardaki sunumlar ile göstermiş olmak.
Mühendislik FakültesiMakina Mühendisliği1Makina Mühendisliği alanında titreşim, akustik ve bilgisayar destekli tasarım odaklı bir doktora yapmış olmak. Titreşim ve akustik, aktif/pasif titreşim ve gürültü kontrolü, yapısal dinamiği, titreşim yalıtım sistemleri, deneysel model analiz metotları ve bilgisayar destekli tasarım konularında hem deneysel hem de teorik/sayısal uzmanlığını, SCIE dergi yayınları, atıflar, fonlanmış araştırma projeleri ve üniversite-sanayi iş birliği, yönetmiş olduğu lisansüstü tezleri ve uluslararası konferanslardaki sunumlar ile göstermiş olmak.
Sosyal Bilimler FakültesiPsikoloji1Doktora derecesini Psikoloji alanında eğitim dili İngilizce olan bir üniversiteden almış olmak. Doçentliğini Klinik Psikoloji alanında almış olmak. Hem yetişkin hem de çocuklarda psikopatoloji, bağlanma, ebeveynlik konularında uzmanlaşmış olmak ve disiplinler arası yetkiliğini uluslararası dergilerde yayınlanmış çalışmaları bulunmak
Sosyal Bilimler FakültesiUluslararası İlişkiler1Doktorasını Uluslararası İlişkiler alanında eğitim dili İngilizce olan bir üniversiteden almış olmak. Doçentliğini Uluslararası İlişkiler alanında yapmış olmak. Dış Politika, Türkiye Siyaset, Diplomasi Tarihi üzerine uzmanlaşmak ve Disiplinler arası yetkiliğini uluslararası dergilerde yayınlanmış çalışmaları ve almış olduğu uluslararası atıflarla gösterebilmek.
Sosyal Bilimler FakültesiUluslararası İlişkiler1Doktorasını Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler alanında almış olmak, Doçentlik unvanını “Yerel Yönetimler, Kent ve Çevre Politikaları” alanında almış olmak. Kentsel/Yerel Siyaset, Kentleşme Politikaları ve Çevre Yönetimi alanında yayınlar yapmış olmak. Yerel yönetimler ile üniversite- sanayi-sivil toplum iş birlikleri çerçevesinde projeler yürütmüş olmak.
Sosyal Bilimler FakültesiUluslararası İlişkiler1Doktorasını Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler alanında eğitim dili İngilizce olan bir üniversiteden almış olmak. Karşılaştırmalı Siyaset, Oy Verme Davranışı üzerine uzmanlaşmak ve Disiplinler arası yetkiliğini uluslararası dergilerde yayınlanmış çalışmaları bulunmak.

Duyurulur.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.